WKJ Tienerzomerkamp 2020

IN VERBAND MET DE COVID-19 VIRUS HEBBEN WE BESLOTEN HET WKJ ZOMERKAMP 2020 NIET DOOR TE LATEN GAAN. HET TEAM IS VAN MENING NIET HET KAMP TE KUNNEN BIEDEN WAT WE ZOUDEN WILLEN WANNEER WE REKENING HOUDEN MET DE MAATREGELEN DIE NODIG ZIJN.

WE ZULLEN PROBEREN TERUG TE KOMEN MET EEN KAMP IN ZOMER 2021. HIEROVER ZAL INFORMATIE VOLGEN LATER IN HET JAAR.

Het zomerkamp van afgelopen zomer was weer super gezellig, vol met leuke uitjes, spelen en mooie ervaringen. Dit gaan we in 2020 proberen nog veel leuker te maken.

Dit gaan we proberen te doen met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos.

Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Dit door Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema voor zomerkamp 2020 zal zijn: 'I Dare You!' Het thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 1 augustus 2020 en de leeftijd is van 12 tot en met 16 jaar.

De locatie is het scouting gebouw te Raamsdonksveer

De kosten van de kampweek zijn 139 euro

Mocht je je willen opgeven dan kan dat door het opgaveformulier in te vullen. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie kan je mailen naar zomerkamp@wkj.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het Tienerzomerkamp, bijvoorbeeld over allergieën, kosten of andere zaken? Neem dan contact met ons op! De contactpersoon bij de Werkgroep Katholieke Jongeren aangaande het Tienerzomerkamp is Kees Sinnige, te bereiken via: zomerkamp@wkj.nl of 06-35322304.