Informatie WKJ Tienerzomerkamp 2019

Het zomerkamp van afgelopen zomer was weer super gezellig, vol met leuke uitjes, spelen en mooie ervaringen. Dit gaan we in 2019 proberen nog veel leuker te maken

Dit gaan we proberen te doen met mogelijke uitjes als kanoën, bowlen en minigolven. Ook zullen we dit jaar weer genoeg sport en spel gaan doen op het veld en in het bos.

Ook komt natuurlijk ons katholieke geloof genoeg aan bod in de kampweek. Dit door Themaverwerkingen en een heilige mis op zijn tijd.

Het thema voor zomerkamp 2019 zal zijn: 'Paradise!' Het thema gaan we door de week heen uitwerken door middel van gesprekken en handelingen.

Om dit jaar weer een geslaagde week te laten worden hebben we natuurlijk super leuke tieners nodig, Dat ben jij. En niet alleen jij, ook jouw vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes. Een vol kamp is namelijk nog leuker dan een kamp dat half vol is.

Nu dan maar even wat informatie. Het kamp zal dit jaar zijn van zaterdag 10 augustus tot en met zaterdag 17 augustus 2019 en de leeftijd is van 12 tot en met 16 jaar.

De locatie is het scouting gebouw te Venray

De kosten van de kampweek zijn 139 euro

Mocht je je willen opgeven dan kan dat door het opgaveformulier in te vullen. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie kan je mailen naar zomerkamp@wkj.nl of bellen naar 0636322304.